Skip to main content

Om os

Hvem er vi

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 som tilbagelægger fra 5-20 km.- Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange. Henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med.
 
 

Hvornår er man medlem af Hvalsø Løbeklub

Når man melder sig til at få nyhedsbrev på hjemmesiden. Det er gratis. Alt arbejde er frivilligt og ulønnet. Husk at skrive du kommer fra Hvalsø Løbeklub, når du deltager i løb - Det er langt nemmere at lave resultatlisterne bagefter.

Træningstider

Vi mødes på P-pladsen på Skovvej ved indkørslen til Storskoven fra Hvalsø By. Vi løber i flere grupper, der løber løst aftalte hastigheder og distancer (Se eksempler på ruter ved at klikke på løberuter i menuen øverst), ofte på tilbagevendende ruter på kuperede skovstier. Men vi er uorganiserede - så spørg dig frem. Læs mere om hvad og hvor vi træner hvilke dage under Træningstider

Klubtøj

Vi har selv designet klubtøjet. Se udvalget og bestil under Klubtøj

 

Facebook Logo PrimarySe mere i Hvalsø Løbeklubs Facebookgruppe 

Bliv (gratis) medlem
Tilmeld dig nyhedsbrev!