Skip to main content

Klubtøj - lav lidt levende reklame for Hvalsø Løbeklub

Agent Skilte i Hvalsø hjælper os med det. Det er enormt nemt. Og koster kun 33,- per tryk.

Vælg farve, størrelse på tryk og placering – og så har du logotryk på dit eget løbetøj.

Du kan enten ringe til Rolf og aftale en tid (46 40 77 17) eller du kan sende ham en mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) med en beskrivelse af hvad du ønsker. Og så lægger du bare en pose med dit tøj i vindfanget på Åsvejen 3, og henter den igen når Rolf skriver tilbage. Det går hurtigt. Og kvaliteten er god!

Mobilepay til Hvalsø Løbeklub for dine tryk til 69422 og skriv “logotryk” i kommentaren.

  • 33,- for 1 stk.
  • 99,- for 3 stk.
  • 333,- for 10 stk.
  • osv.


Hvorfor?
Vi vil gerne give klubbens logo lidt yderligere blikfang lokalt - og derude omkring til løb og arrangementer mm. Det kan hjælpe klubben med at komme endnu mere på landkortet, så der er endnu flere, der ser og gerne vil være med til vores løbsaktiviteter.

Hvis du vil have påsat et dansk flag på dit løbetøj (måske skal du flashe HVALSØ LØBEKLUB i det store udland), kan Rolf godt hjælpe med det også. Det koster lidt ekstra; tag en snak med ham når du afleverer dit tøj.

IMG 1809

IMG 1808

IMG 1810

IMG 1812

IMG 1813

IMG 3910
For yderligere spørgsmål mv. kontakt Mai Klærke Mikkelsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tøjet bør vaskes med vrangen ud for bedst holdbarhed.

Bliv (gratis) medlem
Tilmeld dig nyhedsbrev!