Skip to main content

Halvmaratondistancen på 21.1 km

Start kl. 10. Lørdag den 15. juni 2024. Maximum løbs-tid er 7 timer til kl. 17.

Start er inde i skoven. Derfra fortsætter løberne til den første af turens 2 forskellige ruter: den blå 5 km* og den gule 16.1 km**. 

Tilmeld dig her via Sportstiming

Afhentning af startnummer i løbsteltet ved start- og målområdet i skoven, senest 09.15. Forskudt start i grupper med de hurtigste løbere placeret forrest.

Der vil være væske til brug før start, samt adgang til toiletter. Samlet kort over ruterne og placering af depoter:

Musvågen Skovløb rutekort m. start og mål

HM Halvmarathon

* Blå rute er målt til 5 km, est. 80 højdemeter.

Ruten er et udfordrende medley over Det Hvide Spor, et af Danmarks bedste singletrack MTB-spor, og omkringliggende stier med mange sving og små stigninger. Vi anbefaler trailsko.

** Gul rute er målt til 16.1 km, est. 370 højdemeter.

Ruten begiver sig over Gyldenløveshøj udfordringen på godt 125m til toppen, der er kunstigt anlagt omkring 1700tallet. Skovløbets længste rute byder på smukke strækninger, udfordrende trailstier, nogle brede skovstier, skovbund og en del op- og nedture ;). Vi anbefaler trailsko.

Målingerne af ruternes distancer og højdemeter (stigning/fald) er foretaget på flere GPS’er og forefindes som gennemsnit af resultaterne ved løb i midten af rutens spor. Variationer på +/- 1-3% kan opleves. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer, for at sikre at ruten er fremkommelig på løbsdagen.

Ruterne udgår fra samme start- og målområde, og derfra ud i hver sin del af Bidstrup Skovenes store område. Når man påbegynder den nye rute, har man således passeret målområdet, hvor ens løbstid registreres.

Tilmeld dig her via Sportstiming

Bliv (gratis) medlem
Tilmeld dig nyhedsbrev!