Skip to main content

Nyheder

Hvalsø Cannonball On Tour - Sagnlandet 2024

Hvalsø Løbeklub og Sagnlandet Lejre gentager successen og byder igen i 2024 på en enestående løbeevent. I 2024 bliver det lørdag d. 25.05.2024, hvor det bliver muligt at løbe gennem istidslandskabet i Lejre. Du får lov at løbe gennem jernalderen, stenalderen og 1800-tallet på turen rundt i Sagnlandet. Vi løber forbi de arbejdende værksteder - ligesom urokser og vildsvin vil kigge på dig, når du løber forbi. I depotet kan du nyde udsigten til Kongehallen - mens du nyder det fyldige depot.

Sagnlandet er stort - men ruten bliver dog kun 3,2 km (så er du hele Sagnlandet rundt), hvorfor den skal løbes en del gange på de længste distancer. Underlaget er meget varieret - halvdelen er trail og den anden halvdel store grusveje. Distancerne på dagen er 6,4 km - 9,6 km - 12,8 km - 16 km, halvmarathon eller marathon.

Læs videre

  • Læst: 1165

Bæredygtighed i Hvalsø Løbeklub

Foldekopper erstatter engangsplast til løb i Hvalsø Løbeklub. I 2022 har Hvalsø Løbeklub søgt midler til at gøre vores motionsløbsarrangementer bæredygtige.

Læs videre

  • Læst: 769

Hvalsø Løbeklub på Island

På kageholdet er Anne Marie Vejstrup en fast gæst – Anne Marie er bidt af en islandsk hest – og har endda importeret en islandsk ægtefælle.

Læs videre

  • Læst: 594
Bliv (gratis) medlem
Tilmeld dig nyhedsbrev!