Tips

Søg på hjemmesiden

Lejre kommune afholder sammen med DGI / bevæg dig for livet og en række idrætsforeninger incl. Løbeklubben et pinseløb hvor vi løber eller går især hver for sig på de ruter der passer os fra 5- 50 km. Løbeklubben foreslår vi mødes lidt forskudt 2. pinsedag den 1. juni mellem kl.10-12 så er der kaffe og kage ved p-pladsen :-)

Ellers er der den generelle opfordring: Missionen er at gøre Pinsen 2020 til en aktiv bevægelsesfest for alle i Lejre Kommune.

For 30 kr. pr. person kan du deltage i Pinseløbet sammen med familien, dine naboer, dine kollegaer eller måske den, du plejer at lufte hunden med.

Du vælger selv din distance, og om du vil gå eller løbe. Om du er morgenløber eller foretrækker aftensolen gør heller ingen forskel – du bestemmer.

I GANG med løb:

Maj er klar med løb iblandet god styrketræning hver torsdag fra P-pladsen mellem Brugsen og Fakta. Det er for begyndere Torsdage kl. 19 og for øvede let øvede kl. 19.30 samme steds

Fra P-pladsen ved Skovvej søndag kl. 10

Gitte i alt 5 km med løb og gå pauser. Tempo 7-8 min pr. km.

Lars løber lidt hurtigere 4-5 min løb og så gå pause

Kirsten 5-600 m skiftevis løb og gang

Lad os tage en fælles hygge-løbe- tur: du vælger 5 -10 eller 15 km - husk - eller køb madpakken

Jeg har meldt mig til 10 km - meld dig inden 31/1 og spar 120,- kr

https://kvindeloeb.alt.dk/

Lars og jeg tager afsted lørdag d. 10.10.2020 og retur torsdag d. 15.10.2020 - man starter på den store Vasca da Gama bro og løber langs vandet og til sidst op i byen og slutter på den smukke Praca da Comercio.


Vi har tilmeldt os den halve marathon. Skønt hvis der er flere der har lyst!  - Nu er datoen meldt ud ;-).
LÆS mere HER
På tidligere ture har vi hver især fundet det fly og hotel der passer os bedst. Vi har fundet en lille lejlighed i centrum (Santana Apartments, Rua de Martim Vaz  ca 1 km fra mål. Metro til start. Vi rejser med TAP kl 6 lørdag 10. okt. morgen og retur med Norwegian torsdag 15. okt kl. 13.50.
Jeg har lige fået en ny sendning, så der skulle være alle strørrelser t- shirts, singlets, pandebånd, halsedisser og huer.
Se her

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular