Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr. 98 - november 2014

Så er sommertiden slut – og det er tidligt mørkt. Og efterårsvejret er også ved at være over os. Så frem med de lange tights, langærmede bluser og måske en løbejakke – og pandelampen og refleksvesten hvis det er mørkt.

Vi løber både onsdag og lørdag – også om vinteren. Vi starter kl 9:00 om lørdagen fra P-pladsen – og kl 17:30 om onsdagen. Om onsdagen er det  pandelampeløb fra P-pladsen. Se mere her.

I år bliver der også mulighed for en lysløjpe om onsdagen, hvor der er start fra Boligmæglerens parkeringsplads i Hovedgaden (ved Netto).

Desuden er der lidt intervalløb (10-20-30) om søndagen – se mere her.

Der er julehygge på P-pladsen lørdag d. 29. november kl 10 – glögg og andre varme drikke – æbleskiver med det hele – uddeling af Musvågen – hygge i hinandens selskab. Der opfordres til at man eventuelt planlægger sin løbetur, så man kan deltage fra starten. Husk varmt overtøj!!! Se mere her.

Der er Nytårsløb d. 31. december kl 10:00 fra P-pladsen – og der er allerede åbnet for forhåndstilmelding. Det gør det hurtigere og lettere for os alle sammen! Og det hele er ”Same procedure as last year!” Se mere her.

Vi plejer at have et socialt løb i begyndelsen af februar – nemlig Vinterhalv – er der nogen, der gerne vil stå for planlægningen? Ellers er Helle klar igen!!! Skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil arrangere!

Og til marts er der igen begynderløb – med opstart den 22. marts og de næste 6 uger frem.  Så skulle de fleste gerne være klar til Hvalsø Løbet d. 10. maj – 5 eller 10 km! Der vil komme yderligere opslag på hjemmesiden og på vores Facebook-gruppe når vi nærmer os.

Sluttelig er der rykket lidt rundt på hjemmesiden. Og der er lavet en løbskalender, hvor der er lagt de løb ind, hvor vi måske kunne planlægge at tage flere af sted sammen. Se selv efter her!

Skriv til mig hvis du vil på listen som deltager til kommende løb – så lægger jeg dig på. Også hvis du finder et løb som DU synes ser spændende ud. Se mere her.

Ikke mere for nu – pas godt på jer selv på de fedtede veje og stier.......

Vi ses i farten

Pia

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha