Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet
 

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Så bliver det blæst og regn – men ja hvad pokker – det handler jo bare om påklædning

Vi har haft en Skovløber – som løbsmæssigt var i top – men for få deltagere – næste år skal vi gøre vores bedste for at få mange flere med, så vi kan fastholde et kvalitetsløb som begivenhed i Hvalsø. Over 40 Hvalsøløbere gennemførte og både Lene J, Anne-Marie og Michael Gundman kom på skamlen – læs mere her

Tallin Marathon havde 10 deltagere fra Hvalsø – Pia C løb sit 30.(!!) Marathon – og Karsten Nør-P. i flot tid – læs mere her

Støt Brysterne løb arrangeret af KHIF fik næsten 400 deltagere – også med Hvalsø folk- resultaterne kan du finde her – flot tilslutning og arrangement

HVAD SKER NU

Allerede i morgen har Jystrup løbeklub 5 og 10 km – se her

Niels- Jørgen har fortsat mandagsløb

Søndagsløb?? Catarina og jeg vil efter efterårsferien mm satse på at lave et fast søndagsmøde kl. 10.30 så vi både kan sove længe og så tage en 5’er måske med 10-20-30. Er du interesseret?

Skal vi have noget der ligner julehygge så meld dig på banen …

Vores facebook side må gerne blive brugt lidt mere – husk der er frit slag for alle 

Vi ses i farten

Gitte

 

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha