Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet
 

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Der er mange muligheder for løb. Ikke mindst på søndag d. 7.september, hvor Skovløberen igen løber af staben. Der er mulighed for  ¼, ½ eller hel Marathon. Tilmelding mulig på dagen i Hvalsøhallen. Se mere på www.skovløberen.dk  Der er fællesspisning i Hvalsø Spisehus kl 16.30 for alle løbere, heppere og hjælpere. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Et par lokale løb mere der skal nævnes:

Den 8. september kl. 18.30 har en 9. klasse på Kirke Såby skole arrangeret et 5 km løb rundt i Kirke-Såby. Deltag og støt det gode tiltag. Start og mål på Kirke Såby skole. Det koster 20 kr. og overskuddet skal gå til klassens tilmelding til Eremitageløbet. Se mere her.

Støt også brysterne i Lejre ved at deltage i løbet den 4. oktober kl. 10.30. Løbet er et familieløb med kvinderne i fokus. Der er  powerwalk, eller løb 2, 5 eller 10 km . Det hele starter fra Kropladsen i Hvalsø. Der bliver lidt fest i gaden med musik og overskuddet går til Kræftens bekæmpelse.  Se mere her.

Det var også kvindernes dag 2. september hvor der var Smuk kvindeløb i Roskilde. Også en smuk solskinsaften og tur, hvor rigtig mange fra Hvalsø deltog. Lene Jacobsen fik en flot samlet tredjeplads på 10 km ruten.  Se mere fra løbet og resultater her

Ellers er der jo de faste løbe tider onsdag og lørdag. Der er så kommet et nyt tiltag, hvor Niels Jørgen Askirk på mandage arrangerer løbeture rundt i lokalområdet af for de fleste ukendte ruter. Se mere på hjemmesiden eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ses i farten

Mogens Hedengran

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha