Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr. 96 - september 2014

Der er mange muligheder for løb. Ikke mindst på søndag d. 7.september, hvor Skovløberen igen løber af staben. Der er mulighed for  ¼, ½ eller hel Marathon. Tilmelding mulig på dagen i Hvalsøhallen. Se mere på www.skovløberen.dk  Der er fællesspisning i Hvalsø Spisehus kl 16.30 for alle løbere, heppere og hjælpere. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Et par lokale løb mere der skal nævnes:

Den 8. september kl. 18.30 har en 9. klasse på Kirke Såby skole arrangeret et 5 km løb rundt i Kirke-Såby. Deltag og støt det gode tiltag. Start og mål på Kirke Såby skole. Det koster 20 kr. og overskuddet skal gå til klassens tilmelding til Eremitageløbet. Se mere her.

Støt også brysterne i Lejre ved at deltage i løbet den 4. oktober kl. 10.30. Løbet er et familieløb med kvinderne i fokus. Der er  powerwalk, eller løb 2, 5 eller 10 km . Det hele starter fra Kropladsen i Hvalsø. Der bliver lidt fest i gaden med musik og overskuddet går til Kræftens bekæmpelse.  Se mere her.

Det var også kvindernes dag 2. september hvor der var Smuk kvindeløb i Roskilde. Også en smuk solskinsaften og tur, hvor rigtig mange fra Hvalsø deltog. Lene Jacobsen fik en flot samlet tredjeplads på 10 km ruten.  Se mere fra løbet og resultater her

Ellers er der jo de faste løbe tider onsdag og lørdag. Der er så kommet et nyt tiltag, hvor Niels Jørgen Askirk på mandage arrangerer løbeture rundt i lokalområdet af for de fleste ukendte ruter. Se mere på hjemmesiden eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ses i farten

Mogens Hedengran

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha