Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr 95 - august 2014

Så er sommerferien vel overstået for de fleste af os – og hverdagens rutiner begynder langsomt at indfinde sig. Og hvis løbeskoene ikke har været med i feriekufferten, så er det måske snart tid til at komme i gang igen.

Der har sommeren igennem været holdt fast i at løbe onsdag og lørdag fra parkeringspladsen, men fremmødet har dog været lavere end normalt. Men dejligt at så mange trodser både varme og ferie, og vælger at løbe sammen som de plejer.

I klubben har der – traditionen tro – været afholdt Sommerhalv, denne gang med start fra Lars og Jette. Det var en varm dag, hvor der blev indlagt badning i både Hvidsø og Avnsø undervejs. Bagefter var der fællesspisning hos Lars og Jette – arrangementet var velbesøgt med flere nyere ansigter, så det var en succes.

Der er planlagt Hvalsø Natur Tri søndag d. 31. august med start og mål ved Avnsø. Der er her tale om en svømmetur i Avnsø på 400 meter, derefter en cykeltur på 20 km, og som afslutning en løbetur på 5 km. Alt sammen foregår i skoven og både løb og cykling er på vores almindelige 10’er. Der er lagt lidt markering ud, hvor der kunne være risiko for at komme forkert.

MEN i dag d. 7. august er der ikke kommet mere end 7 tilmeldinger (6 personer + 1 hold) og det er ikke rigtig nok for at afholde det. Vi har besluttet at der skal være mindst 30 deltagere som er tilmeldte inden d. 16. august – ellers aflyser vi det! Der er trods alt en del mennesker involveret for at få det hele til at glide. Så hvis det er noget du gerne vil deltage i, så er det med at komme til tasterne og få dig tilmeldt. Arrangementet koster 25 kr. for singler og 50 kr. for hold, og tilmelding skal ske til Ann på mailadressen  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Af andre løb har i området kan nævnes SMUK kvindeløb d. 2. september, hvor vi er en stor flok der skal løbe og bagefter spise sammen på plænen. Sidste år havde vi en hel del vindere i forskellige kategorier!

Så er der Skovløberen d. 7. september, hvor der både er kvart, halv og hel marathon. Det er jo et af de store lokale løb, som starter og slutter nede i byen. Hvis du ikke vil løbe med, men alligevel gerne vil være en del af hele arrangementet, så mangler der altid en ekstra hjælper. Se hvordan du gør det her.

Ellers er det jo bare at håbe på en fortsat god sensommer med mange gode løbeture i det danske land!

Vi ses i farten

Pia

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha