Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Nu er det sommertid, viben, bogfinken, lærken og solsorten synger lystigt, og skoven begynder at blive lysegrøn hist og her. Alt dette kan opleves hver eneste dag og i særdeleshed og i andres selskab hver lørdag fra P-pladsen kl. 9.00 og onsdag kl 17.30.

 

VM halvmaraton 2014

VM halvmaraton 2014 blev afviklet i lørdags den 29.marts med 30.000 deltagere. Heriblandt ca. 50 fra Hvalsø. Løbet var på alle måder en stor oplevelse. Det var velorganiseret og meget stemningsfyldt med sol, blå himmel og tilskuere hele vejen rundt.  Der var mange lokale tilskuere på ruten, som var med til at højne den gode stemning. Om aftenen var der nærmest fuldt hus til et hyggeligt arrangement i Hvalsø Spisehus. Se de lokale resultater på Hvalsø løbeklubs hjemmeside.

 

Grevinde Danner

Har lagt navn til flere ting også løbet søndag den 6. april. Det er kl. 11.00 og der er mulighed for at løbe 10 km og ½ maraton. Løbet foregår i Jægersprisskoven.

 

Hvalsøløb 11. maj

Traditionen tro afholdes forårsudgaven af Hvalsøløbet 5 og 10 km. I år bliver det søndag d. 11. maj kl 10.00. det er cirka samme dag som bøgeskoven står fuldt udsprunget og helt lysegrøn. Kom og vær med. Vi kan også i Hvalsø!

 

København Marathon

Der deltager en del fra Hvalsø løbeklub i årets udgave den 18. maj. Se hvem under menuen ”hvem deltager i hvilke løb”.

 

Børneløb

Børneløb i Hvalsø afholdes ikke i år.

 

Begynderløb

Begynderløb springes over i år, men er du løbende så prøv at møde om lørdag morgen. Der er en del forskellige niveauer og distancer.

 

Vi ses i farten

Mogens Hedengran

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha