Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet
 

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Nyhedsbrev

Så begynder det at lysne både morgen og aften – og lærken er begyndt at synge! Så nu nærmer foråret sig og i den forbindelse er der allerede set løbere med bare ben!

VM i Halvmarathon

Her fra Hvalsø Løbeklub er der en meget stor flok der er tilmeldt VM i Halvmarathon i København d. 29. marts. Der er for længst udsolgt, men der er numre til salg – bl.a. på Facebook har jeg set en del der vil vælge. Man kan dog ikke længere få sit navn på nummeret, men det er måske ikke så vigtigt hvis man gerne vil med. Der er arrangeret spisning i Hvalsø Spisehus om aftenen kl 19:30, men man skal melde sig til senest 1. marts. Det gøres ved en mail til Gitte og Lars på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Forskellige løb i foråret

Her er et lille udvalg – men der er mange flere muligheder på www.trimguiden.dk :

6. april – Grevinde Dannerløbet

21. april – Helvede i Nord

27. april – BT’s halvmarathon

4. maj – TV2øst løbet i Ringsted

11. maj – Hvalsø Løbet

18. maj – København Marathon

Marathon i udlandet

Her i foråret er der deltagere i Rom Marathon, Paris Marathon, Boston Marathon og Hamburg Marathon.

Anden sport

Der er løbere i Sverige for at løbe VASAløbet. Det er et løb på 90 km langrend. Der var Åbent Spor i søndags og selve løbet er søndag d. 2. marts.

Hverdag i løbeklubben

Der løbes onsdag aften kl 17:30 og lørdag kl 9:00 fra parkeringspladsen. Der er lavet en Facebook-gruppe som man kan blive medlem af. Her kan der laves aftaler om løb på andre tider og dage – og måske kan man finde nogen at løbe med hvis man for eksempel gerne vil løbe søndag i stedet for lørdag osv. Gruppen hedder Hvalsø Løbeklub og det er en åben gruppe, som man søger optagelse i.

 

Vi ses i farten...     Pia

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha