Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr. 92 - Februar 2014

Nyhedsbrev

Så begynder det at lysne både morgen og aften – og lærken er begyndt at synge! Så nu nærmer foråret sig og i den forbindelse er der allerede set løbere med bare ben!

VM i Halvmarathon

Her fra Hvalsø Løbeklub er der en meget stor flok der er tilmeldt VM i Halvmarathon i København d. 29. marts. Der er for længst udsolgt, men der er numre til salg – bl.a. på Facebook har jeg set en del der vil vælge. Man kan dog ikke længere få sit navn på nummeret, men det er måske ikke så vigtigt hvis man gerne vil med. Der er arrangeret spisning i Hvalsø Spisehus om aftenen kl 19:30, men man skal melde sig til senest 1. marts. Det gøres ved en mail til Gitte og Lars på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Forskellige løb i foråret

Her er et lille udvalg – men der er mange flere muligheder på www.trimguiden.dk :

6. april – Grevinde Dannerløbet

21. april – Helvede i Nord

27. april – BT’s halvmarathon

4. maj – TV2øst løbet i Ringsted

11. maj – Hvalsø Løbet

18. maj – København Marathon

Marathon i udlandet

Her i foråret er der deltagere i Rom Marathon, Paris Marathon, Boston Marathon og Hamburg Marathon.

Anden sport

Der er løbere i Sverige for at løbe VASAløbet. Det er et løb på 90 km langrend. Der var Åbent Spor i søndags og selve løbet er søndag d. 2. marts.

Hverdag i løbeklubben

Der løbes onsdag aften kl 17:30 og lørdag kl 9:00 fra parkeringspladsen. Der er lavet en Facebook-gruppe som man kan blive medlem af. Her kan der laves aftaler om løb på andre tider og dage – og måske kan man finde nogen at løbe med hvis man for eksempel gerne vil løbe søndag i stedet for lørdag osv. Gruppen hedder Hvalsø Løbeklub og det er en åben gruppe, som man søger optagelse i.

 

Vi ses i farten...     Pia

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha