Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Påskeløb

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Uh hvor er det koldt… der kan gå sport også i påklædningen p.t. – hvordan kan man leve uden termoundertøj?

Vi fik klaret et nytårsløb med 660 gennemførende – det må være rekord. Der var tryk på, men det meste lykkedes.  Niels-Jørgen Askirk har lavet en lille video se her. Vi vil næste år ændre målområdet så det bliver nemmere at komme omkring. Vi regner med at lave Hvalsøløb d. 11. maj, hvor skoven er smukkest. Børneløbet ved hallen håber vi at afholde d. 22. juni.

Regnskab for Foreningen Hvalsøløbene er lagt på hjemmesiden. Vi har stadig penge tilovers (overskud fra løbene) har du en god ide til et spændende arrangement så kom med forslag: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dr Nielsens vinterhyggemarathon  blev en skrap omgang med modvind - Pia har skrevet mere her

Du kan stadig nå at tilmelde dig  Vinterhalv (og ja man kan nøjes med at løbe 5-10-15 km) d. 8. feb. hos Helle S.U. senest 1. feb se mere her

Så begynder træningen til det store VM i ½ marathon d. 29. marts – vi er jo rigtig mange herudefra – 47 står på listen p.t. under Diverse ”hvem deltager i hvilke løb”. Er det en idé at mødes efterfølgende i det nye Hvalsø Spisehus?? Jeg har ingen ventende på startnumre/ledige numre. Brug evt. Facebook Hvalsø Løbeklub

Hvis du gerne vil få lidt mere fart i benene så er der d. 1. lørdag hver md. Tempoløb se mere her

Og jeg har en plan om at møde en del søndage kl. 10 til 5 km med 10-20-30 så må vi se hvor tit det lykkes J

Skal du bruge nyt klubtøj så send en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresseliste Vi har hidtil haft en adresseliste og mail blev brugt til at rundsende nyhedsbreve og anden info. Karoline har nu lavet en automatisk mail-tilmelding til nyhedsbrevene.  Skal vi overhovedet have en adresseliste mere – bruger du den?

Og så er der et par små afstemninger på hjemmesiden, som jeg håber du vil deltage i.

Vi ses i farten

Gitte

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha