Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr. 91 - Januar 2014

Uh hvor er det koldt… der kan gå sport også i påklædningen p.t. – hvordan kan man leve uden termoundertøj?

Vi fik klaret et nytårsløb med 660 gennemførende – det må være rekord. Der var tryk på, men det meste lykkedes.  Niels-Jørgen Askirk har lavet en lille video se her. Vi vil næste år ændre målområdet så det bliver nemmere at komme omkring. Vi regner med at lave Hvalsøløb d. 11. maj, hvor skoven er smukkest. Børneløbet ved hallen håber vi at afholde d. 22. juni.

Regnskab for Foreningen Hvalsøløbene er lagt på hjemmesiden. Vi har stadig penge tilovers (overskud fra løbene) har du en god ide til et spændende arrangement så kom med forslag: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dr Nielsens vinterhyggemarathon  blev en skrap omgang med modvind - Pia har skrevet mere her

Du kan stadig nå at tilmelde dig  Vinterhalv (og ja man kan nøjes med at løbe 5-10-15 km) d. 8. feb. hos Helle S.U. senest 1. feb se mere her

Så begynder træningen til det store VM i ½ marathon d. 29. marts – vi er jo rigtig mange herudefra – 47 står på listen p.t. under Diverse ”hvem deltager i hvilke løb”. Er det en idé at mødes efterfølgende i det nye Hvalsø Spisehus?? Jeg har ingen ventende på startnumre/ledige numre. Brug evt. Facebook Hvalsø Løbeklub

Hvis du gerne vil få lidt mere fart i benene så er der d. 1. lørdag hver md. Tempoløb se mere her

Og jeg har en plan om at møde en del søndage kl. 10 til 5 km med 10-20-30 så må vi se hvor tit det lykkes J

Skal du bruge nyt klubtøj så send en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresseliste Vi har hidtil haft en adresseliste og mail blev brugt til at rundsende nyhedsbreve og anden info. Karoline har nu lavet en automatisk mail-tilmelding til nyhedsbrevene.  Skal vi overhovedet have en adresseliste mere – bruger du den?

Og så er der et par små afstemninger på hjemmesiden, som jeg håber du vil deltage i.

Vi ses i farten

Gitte

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha