Nyhedsbreve
Hvalsø Løbet april 2011
Skovløberen 2014

Nyhedsbrev nr. 90 - December 2013

Så har vi passeret jævndøgn og det går mod lysere tider. Langsomt men sikkert. December har været våd og mørk. Men især onsdag og lørdag ses de klare farver i blå og lysegrønt bevæge sig rundt ad smattede skovveje og stier. Jo der er god energi. Og til det med farverne ……………den klare blå som himlen og fjordene på en solskinsdag selv i december(der har været 4), den grønne, som skoven på en forårsdag i maj eller for den sags skyld græsplænen i december 2013. Der er også en musvåge. Den blev vores logo, selvom den i en årrække gik til angreb på løbere i skoven. Den var elsket og hadet, men forsvarede sin skov med næb og klør, selvom det oftest var skinangreb. Men frygt ikke den har været rolig i flere år!

Og nu til andet!

Nytårsløb: Traditionen tro er der Nytårsløb d. 31.12 kl. 10.00. Der løbes 5 og 10 km. Der plejer at komme rigtig mange til dette løb, årets sidste og så med mulighed for at sige godt nytår med champagne og kransekage. VIGTIGT: af hensyn til løbsarrangørerne opfordrer vi til at I forhåndstilmelder jer inden d. 27.12.2013. Det vil lette arbejdet med indskrivning m.m. Se tilmelding her

Facebook: Der er nu kommet godt gang i en gruppe på Facebook, som allerede bruges aktivt til at indgå aftaler om løb. Ønsker du at være med i gruppen som allerede repræsenterer 22 medlemmer, kan du tilmelde dig på Facebook. Gruppen hedder meget aktuelt ”Hvalsø Løbeklub”.

Vinterhalv: Løb 5, 10 eller 15 km. Næsten helt lokalt, helt socialt, som traditionen byder. Som sidst fra Jagthytten ved St. Merløse, hvor der kan klædes om og hvor den medbragte mad m.v. kan spises. I år uddeles også de 2 hæderspriser Musvågen og Klodsen, hvis nogen har gjort sig fortjent dertil!

Hvem deltager i hvilke løb: Jeg kiggede lidt på denne og vil nævne at 14 fra Hvalsø deltager i Dr. Nielsens hygge Marathon i Vejle d. 14. januar. Det lyder sundt! Jeg så også at man stadig kan nå at tilmelde sig ½ eller hel marathon i Tallin d. 14. september og at der allerede er 9 tilmeldt fra Hvalsø Løbeklub.

Tempoløb: Er kommet for at blive og er planlagt til fremover at ”løbe af stablen” den første lørdag i måneden.

Og husk forhåndstilmelding til Nytårsløbet!

Rigtig glædelig Jul og godt løbenytår.

Mogens Hedengran

Nyhedsbrev

Ønsker du at være med medlem af Hvalsø Løbeklub eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.
captcha