Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Den lyse tid nærmer sig, ligesom årets mandagsudflugter, som i år starter den 18. marts.

Næsten hver mandag kl. 17:00 henover sæsonen, fra midt marts til midt oktober, vil der være forskellige ruter. Ruterne vil starte fra forskellige steder og vil for det meste være indenfor Lejre kommune.
Der vil blive løbet på stier, grus og skovveje. Asfalt vil som regel forekomme på ruterne, men vil være minimeret. På et par af ruterne vil korte ”off trail” passager kunne forekomme.

Tilmeldte vil senest dagen før, modtage en info mail om mandagens rute. Der vil ofte være mulighed for fælles kørsel, så du ikke kører forkert.

Forudsætningerne for at kunne være med:

  • Kunne løbe eller gå en af ruterne.
  • Have social og kulturelt interesse og lyst
  • Selv at medbringe væske til varme dage

Ruterne, der gør at alle og hele familien kan deltage:<

  • 10 km med 6 min/km Der løbes mellem 9 og 11 km. Guiderne i år vil være Morten, Tom, Carsten, Jeanie, Jakob, Hanne, Sussie og Niels Jørgen.
  • 8 km med ca. 6:45 min/km Her løbes mellem 8 og 9 km. Her vil det være Jytte, Tom og Maibritt der guider.
  • 6-7 km løb på 1 time Henny Maj guider (flere guider søges)
  • 5 km Walk&Talk gruppen går 1 time i rask tempo. Lone m.fl. vil guide.

Er du en af dem, som normalt løber 5 km, er du meget velkommen på 6-7 km holdet. Der er afsat en hel time til distancen, så ruten løbes i meget roligt tempo. Der er tid til, at vi stopper op undervejs, nyder udsigten og omgivelserne, da turene foregår i de smukkeste og mest naturskønne steder i og udenfor vores kommune. Desuden vil du mødes og løbe med andre klubmedlemmer, du måske ikke ser så tit. Vi starter og slutter med resten af grupperne. Der er garanti for godt humør, socialt samvær og løbeglæde.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt og har modtaget en opstartsmail i denne uge, men gerne vil med på udflugt, skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. I mailen skal du skrive hvilken eller hvilke gruppe(r) distancer du gerne vil tilmeldes.

Desuden arrangerer vi:

  • Påskeløb Mandag 2. påskedag rundt om Haraldsted sø flere distancer. Mere info tættere på påsken.
  • Pinseløb. 16 km rute 2. pinsedag, med start fra Munkholmbroen. Jagtstartens første start tid bliver kl. 9:00, de hurtigste løbere starter ca. kl. 9:30. Mere info senere.

Vi ses i farten

Niels Jørgen

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha