Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 
“Gå til løb” torsdage 19.30-20.30. Man kan godt gå til løb i Hvalsø Løbeklub. Torsdagsholdet er både for nyløbere og let øvede, der gerne vil veksle mellem gang og løb på en omtrent 5 km rute. Og det er også for alle de løbere, der er nysgerrige på at lære lidt mere om løbeteknikker og det at forbedre sit løb gradvist.

For alle gælder det, at glæden ved løbeoplevelsen er bærende - og så kommer både distance- og fartøgning med tiden. Derfor er udgangspunktet det legende og varierede løb i flere tempi. Der vil også være udfordrende fartlege, stabilitet-, styrke- og balanceøvelser i hver træning. Ruterne vil være forskellige - vi kommer ud i både skov, på landevej, lidt trail og andet skiftende underlag.

Jeg skriver på Hvalsø Løbeklubs facebookside forinde, så man kan indstille sig lidt på de forestående strabadser med masser af variation, både i terræn - øvelser og intensitet. Alle følges ad ud og hjem (og ingen står stille undervejs :)).

Jeg har selv løbet i mange år og er certificeret løbetræner v/DGI (med kyndig vejledning fra en inkarneret løber, Allan Zachariasen). En god – men også krævende - start på en ny løbetilværelse, skal man altså være indstillet på :-).

Tilmelding er ikke nødvendigt, men man er meget velkommen til at kontakte mig, hvis der er usikkerhed ift. ”egnethed” (tidligere skader eller lign) eller udstyr eller noget helt tredje. Vi mødes til opvarmning på stykket lige mellem Fakta og Brugsens parkeringspladser, kl. 19.30. Vi er færdige 20.30.

Jeg glæder mig og håber I er med!

Mange venlige hilsener

Mai Klærke Mikkelsen

28259117/Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha