Start
 
Hvalsø Løbeklub
Vi ses i farten
Lige nu: Parkstafet
 

Søg på hjemmesiden

Træning

Løb i Hvalsø Løbeklub

Kom godt i gang

Vi er en flok motionister, der samles om en eller flere løbeture i skovene omkring Hvalsø. Her er der plads til alle. De fleste træningslørdage møder cirka 30-60 op og tilbagelægger fra 5-20 km. Der løbes i forskellige hastigheder, og det kan jo være vanskeligt at finde vej i skoven de første gange, så henvend dig til en af os første gang du møder op, så vi kan finde nogen du kan løbe med. Alle nye er velkomne.
 

Musvågen flyver videre fra Helle til Niels-Jørgen

Der var flere indstillinger men de fleste gik på den samme person...

Han - for det er en han - er egentlig kommet her i mange år - i flere år mest i periferien... Hans kone er nemlig også meget aktiv.

Han selv er aktiv både til vands - til lands og i luften!

Men han kan ikke lide skovveje der går lige ud! Der skal være buler og  bakker, sving og snirkler... korte og nogen gange længere.

Intet er overladt til tilfældigheder -ruterne er beskrevet i detaljer - udfordringer med trækfærger er incl.

Den gruppe der kan følge med i det pæne tempo finder nye steder de aldrig har været  - og Niels Jørgen ved også noget om det der ses.

I Hvalsøløbene nyder vi at ikke kun benene sidder godt  - også hænderne er skruet godt på ... Alt kan og bliver repareret!

Vi håber du fortsætter med dine mandagsture - nu lørdagsture- At du som altid tager smukke billeder - og altid er en fast støtte ved arrangementerne

Det er meget velfortjent du får denne æresbevisning.

Derfor løber jeg i Hvalsø Løbeklub

"Jeg har brug for aftaler: så kommer jeg afsted - møder dejlige mennesker- over årene store løbeoplevelser fra den første 5’er til kvindeløb i København til Marathon i New York. Det vigtigste er at komme ud året rundt og holde løbebenene igang. Håber jeg stadig kan,når jeg bliver 80!"
Gitte Vincents
Nytårsløbet
"Jeg løber i Hvalsø løbeklub, fordi jeg får nogle fantastiske oplevelser med de dejligste mennesker."
Charlotte Nylander
Cannonball
"Jeg løber i Hvalsø fordi det er dejligt uformelt - et sted hvor der er plads til alle, og hvor jeg har mødt nogle pragtfulde mennesker som gør, at jeg bliver hængende. Derudover, så skal vi jo ikke glemme, at vi den mest vidunderlige skov at løbe i."
Helle Pedersen
Vinterhalvmarathon
"Jeg startede i løbeklubben fordi det så meget sjovere og motiverende at løbe med andre, så tak Finn for at trække mig med."
Lars Karlsen
Sommerhalvmarathon
"Jeg løber, fordi det gør mig glad 🙂"
Jette Kongstad
Sommerhalvmarathon
"For mig er løbet en rigtig god måde at forene velvære, nydelse og samvær med andre ligesindede. Det er dejligt, at bevæge sig i naturen og få noget på opleveren samtidigt med at kunne nyde samværet med gode løbekammerater. Løbet stimulerer også mit konkurrencegen. Vi ses i farten."
Morten Harboe-Jepsen
Cannonball

Nyhedsbrev

Ønsker du at være medlem af Hvalsø Løbeklub (Medlemskab er gratis) eller bare holde dig opdateret med hvad der sker i klubben, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

captcha